top of page
Ny_plakat_Münchhausen.png

Den unge Mustafa har inviteret Baron von Münchhausen til Tyrkiet for at hjælpe med en særlig opgave. Storsultanen har nemlig udskrevet en storslået konkurrence: Den person, der kan finde verdens bedste flaske vin, vil få fri adgang til paladsets skatkammer – og måske endda blive kåret som den nye sultan. Sammen drager Münchhausen og Mustafa ud på en lang rejse, hvor de møder Lytteren fra Libanon, Hvirvelvinden fra Wien og Jægeren fra Yemen. Hvem ved, måske kan de hjælpe dem i jagten på verdens bedste flaske vin? Musikken (sang, keytar, violin og slagtøj) er komponeret af Mathias Madsen Munch.

LYD OG VIDEO FRA YOUTUBE

OM MUSIKERNE I KONCERTEN

Mathias Madsen Munch har siden 2010 arbejdet med keytaren som sit foretrukne instrument, og har i denne koncert optimeret dens sound til at understøtte Jens Elfvings selvbyggede elviolin Elvari. De harmoniske og melodiske elementer understøttes af Tira Skambys energiske percussion-spil, der dækker både gedeklove, afrikanske trommer og johannesbrød.

 

Koncerten veksler konsekvent mellem satser hvor børnene skal lytte og numre hvor der synges/de skal være med. Vi gør en stor dyd af at få børnene op og klappe og danse med på sangene – og benytte publikumsrummet til interaktion (hvilket kan lade sig gøre fordi vores instrumenter er trådløse). 

Skamby,_Elfving_og_Munch_-_ensemblet_i_M

BILLEDER FRA SENESTE TURNÈ

Billede_fra_LMS-turné
Ørkenvandring
Lytteren fra Libanon
Jægeren_fra_Yemen
Dans blandt publikum
Sejlads
Bjergbestigning blandt publikum
bottom of page