top of page

COMPOSITIONS BY MATHIAS

Musik til animationsfilm

Siden 2014 har jeg haft et tæt samarbejde med tegneren Touraj Khosravi om udviklingen af nyskabende animationsfilm, hvor musikken har en bærende rolle. Senest har vi skabt "My Plastic Menagerie", der er indspillet med fuldt symfoniorkester i Budapest

Musik til fiktionsfilm

I 2015 komponerede jeg musikken til komedien 'En Vred Mand', der har vundet priser verden over og også været nomineret for bedste soundtrack. Pt. arbejder jeg sammen med min kollega Johannes Ettrup på at skabe det musikalske univers til den kommende 'Erik Menneskesøn'-filmatisering.

Musik til computerspil

I 2010 lavede jeg mit første score til computerspil, nemlig WulffMorgenthalers 'Comic Brain'. Fra og med 2016 har jeg været fast komponist på Tactile Entertainment, hvor musikken spiller en væsentlig rolle for spillenes udvikling og popularitet.

Min musik

Siden 2008 har jeg leveret musik til film, medier og computerspil. Som regel er min musik ofte quirky og skør eller storladen og emotionel. Jeg er dog altid frisk på nye musikalske udfordringer og elsker at arbejde på projekter, hvor musikken ses som en essentiel del af det samlede værk.

Computer og rigtige instrumenter

Som komponist har jeg stor erfaring med at skabe troværdige produktioner på computeren, men prioriterer at arbejde på projekter, hvor jeg har mulighed for at indspille med rigtige musikere og ganske ofte også fuldt symfoniorkester.

bottom of page