top of page

Formidlingsprojekter

Workshops og foredrag om kreativitet

I 2011 færdiggjorde jeg mit speciale om kreativitet og læring og har siden holdt adskillige oplæg i såvel Danmark som udlandet. Senest var jeg i sommeren 2017 i Brasilien for at holde workshops for lærere og elever på vegne af Det Danske Kulturinstitut og Buster Film Festival.

Huskunstner

Jeg har omfattende erfaring med huskunstnerprojekter med særligt fokus på musik og brugen af digitale medier. Jeg har været fast tilknyttet Helsingør Kommune som huskunstner og er nu officielt huskomponist i DR Musikariet.

KulturNørd - workshops til alle

I 2016 stiftede jeg KulturNørd, der følger op på det på regionale kulturprojekt 'Kretaive Børn', som jeg var projektleder for i 2 år. I KulturNørd fokuserer vi især på workshops, der kredser om brugen af medier, såsom produktionen af musik og film. Vores største samarbejdspartner er CPH PIX (Buster Film Festival) og KulturNørd samarbejder derudover med flere kommuner i hovedstadsområdet.

Læs mere på www.KulturNord.dk

Music in Favor (Birkerød)

Music in Favor (Birkerød)

Kor for alle

Kor for alle

Pianist og akkompagnatør

Pianist og akkompagnatør

Dirigent og korleder

Dirigent og korleder

Kor- og performanceworkshops

Jeg har været korleder og akkompagnatør siden 2008 og har arrangeret workshops i både private og offentlige virksomheder med fokus på glæden ved at synge og bevæge sig sammen. Jeg bruger ofte den atypiske 'keytar', når jeg indstuderer, fordi jeg med at klaver over skulderen kan indgå i tættere interaktion med deltagerne. 

bottom of page