top of page
CRCS_color_2_vertical.png

'Sådan Cirkus!" - er på vej på turné med sin hidtil mest ambitiøse opsætning. Men bag tæppet er noget i gære, for cirkusdirektørens datter er utilfreds med altid at skulle være den pæne cirkusprinsesse. Hun vil gerne jonglere med farligt mange ting og lave vilde tricks i manegen. Og hvordan får man forklaret det til en far, der synes man skal overlade de vildeste og mest skøre tricks til drenge?

Sammen med publikum skal cirkusprinsesse få overbevist sin far om, at cirkuspiger er lige så seje som cirkusdrenge - men konflikten lurer og mon cirkusset overhovedet når hele vejen til Kristiansfeldt?

Sangene fra Sådan Cirkus er skrevet sammen med og for børn ifm. kulturprojektet den Cyklende Musikskole på Amager. Det har derfor fra projektets start været målet at skabe en skolekoncert, der har børnene i sigte, med melodier og tekster som børn kan forstå og forholde sig til. Alt sammen i et rammesættende univers i form af cirkusset, som børn med det samme kan leve sig ind i. Andreas og Mathias har ofte turneret med LMS og elsker at optræde for børn. Maja har igennem flere år lært unge piger at spille jazz på JazzDanmarks-workshops – og her slår vi kræfterne sammen i koncerten Sådan Cirkus.

Vi er tre meget forskellige musikere, der har arbejdet sammen i forskellige konstellationer. Maja Hartnack har især igennem poetry-orkesteret Det Glemte Kvarter markeret sig som sanger under Søren Ulrich Thomsens fantastiske digte. Hendes evne til at fortolke er sofistikeret og hans jazzede baggrund skinner igennem. Majas vokal er sat over for Andreas Ugorskijs djangoende guitar, der med sin store forkærlighed for netop cirkus-musik er et musikalsk modstykke til Majas klang. Sidste mand i bandet er komponist Mathias Madsen Munch, hvis spil ligger sig i slipstrømmen af det pop-jazzede.

B) Ensemblet.jpg
bottom of page