top of page
Ny_plakat_Münchhausen.png

Særlig info

til skoler

Kære lærere og publlikummer.

 

Jens, Tira og Mathias glæder sig utroligt meget til at besøge jeres skoler og opføre Münchhausen - og verdens bedste flaske vin.

 

Opstilling og koncerter:

Som udgangspunkt kommer vi på skolen mindst 1 time inden koncertstart, da vi har en del udstyr, der skal stilles op. Hvis ikke I allerede har givet LMS jeres personlige telefon-numre må I meget gerne sende informationen til mathiasmunchhausen@gmail.com så vi nemt kan få fat i jer inden koncerterne.

 

Efter koncerterne bruger vi typisk 35 minutter på at tage udstyr ned.

 

Det eneste vi kræver er et strømudtag - så er vi kørende.

 

Ift. forplejning er kaffe og vand altid godt - og hvis der er frugt eller ligefrem en sandwich til frokost er dette selvfølgelig fantastisk.

 

Koncerten er ude på streaming services!

I kan allerede forberede jer på koncerten her https://song.link/album/i/1397447978 , da vi har indspillet koncerten. Det fremgår ikke af UV-materialet, da vi endnu ikke har fået dette opdateret.

 

Numrene kan også findes på YouTube, hvis I ikke har spotify e.l. tilgængeligt på skolen.

 

Vores facebookside hedder: https://www.facebook.com/BaronVonMunchhausenOgVerdensBedsteFlaskeVin/ som I gerne må tagge hvis I tager billeder eller video på dagne.

 

Kontaktoplysninger

Mathias er primær kontaktperson. Han har telefon 23902397 og skriv gerne til vores fælles mail mathiasmunchhausen@gmail.com

 

Vi glæder os til at se jer og spille for jer

 

mange hilsener


Mathias Madsen Munch

bottom of page